6 Начина да носим банския си уверено на плажа


Няма значение дали тичаме, караме сърф, играем плажен волейбол или просто си почиваме под чадъра на плажа, има нещо, което със сигурност вълнува всички ни и това е разбира се начинът, по който изглеждаме под слънчевите лъчи.

Жените по целият свят, обличайки банския и отивайки на плажа се снимат. И дори тези, които не обичат да качват снимки в социалните мрежи, особено по бански, със сигурност тайничко биха искали да видят как изглежда тялото им в новия бански костюм.



Има дами, които са размер 6 и такива, които носят размер 16, но всички те имат нужда от своята увереност на плажа. Естествено начинът, по който изглежда тялото ни в бански костюм става все по-наболял проблем с наближаването на летните дни и плажните ваканции. Отново идва времето на досадните диети, лекият изкуствен тен в солариума (колкото и вреден да знаем, че е той) и лудото обикаляне по магазините за най-подходящият магически бански, в който ще изглеждаме неустоими – бански от две части или цял бански, не е важно, защото в този момент най-важното е да изглеждаме слаби и стеганти в него. Но дори да не успеете да намерите мечтания бански, който стопява килца за дни и замества целогодишния джогинг, не се паникьосвайте, не сте сами! 


Всяка дама, без значение каква е фигурата й или килограмите й, в определени моменти се чувства несигурна. Това усещане е негативно и неприятно, но ние от онлайн магазин Isabella.bg имаме добри новини!
Можете да поемете контрола над вашето самочувствие и увереност дори когато сте по бански на плажа.

Ето 6 съвета как да повишите самочувствието си и да придобиете увереност, обличайки вашия  бански костюм:


1.  Фокусирайте се върху това, което обичате!

Всеки човек мрази някои части от тялото си, но със сигурност има поне една, която харесва. Мислете за тази част от тялото, която харесвате без значение дали това са устните, косата, гърба, раменете или каквото и да е друго. Да се наслаждаваш на това, което харесваш в себе си съвсем не е арогантно, напротив, тренира мозъка да се съсредоточава върху нещата, които обичаш. За това ако харесвате гърба си, просто си купете нежен цял бански с дълбоко изрязан гръб и стъпете уверено на плажа.


2.  Ексфолирайте тялото си!

Наистина работи. Редовното ексфолиране на кожата премахва мъртвите клетки и ви прави по-красиви. По-нежна, по-мека и гладка кожа. Ексфолирането ще затвори разширените пори ще засили циркулацията на кръв, което от своя страна ще намали целулита.


3.  Изкуствен тен!

Да, съгласни сме, че не съвсем естетически издържано, но какво пък толкова – един път в годината за няколко дни преди плажа, можете да си го позволите. Толкова голямо разнообразие на бронзанти, спрейове и кремчета има по козметичните магазини. Просто изберете свия нюанс и готово. И не забравяйте – ще замените солариума, което никак не е за подценяване. Всички знаем какви вредни последници има той за здравето ни. Лек бронзов загар - дори изкуствен, би стоял перфектно на новия ни бански в романично розово каре.


4.  Погрижете се за тоалета си на плажа!

Купете си нов бански костюм. Дори да имате цяла армия от бански костюми, новият бански винаги действа изключително ползотворно на самочувствието на всяка дама. Как ще устоите на френските изкушение в бански от две части, цели бански, танкини. Разнообразие от модели, цветове, размери. Просто се отдайте се шопинг.


5.  Не се отказвайте от физическите упражнения!

Колкото ида сте закъснели с тренировките не се отказавайте напълно от физическите упражнения. Осен, че са толкова важни за здравето ви, както всички знаем, дори и най-леките упражнение по 15 – на минути на ден, ще ви тонизират и ще ви дадат увереност, когато облечете своя бански.


6.  Покрийте се!

В крайна сметка няма нищо фаталано. Чувстате се некомфортно на плажа, но искате бронзов тен. На помощ идват танкините. Отпуснете се и се наслаждавайте на ваканцията.