Лято 2022

Малко ръководство за банските, които ще бъдат модерни  това лято!

Вече мислите за банския, с който ще приковете погледите на плажа? Тогава вижте най-горещите бански тенденции за сезон 2022!

Ако лятната почивка все още изглежда далеч, то тенденциите вече пристигат! За да пркараме едно наистина незабравимо лято, е важно да планираме предварително какво ще сложим в куфарите си за почивните дни.

Най-горещите модели бански костюми вече са се позиционирали по първите фешън места и това лято ще се разхождат по плажовете.

Разбира се – череният цял бански е абсолютно задължителен както всяко друго лято. Класиката си е класика.

2022 г. обаче ще бъде малко по- бляскава и цветна!Бански на райета или каре! Завръщане към Brigitte Bardot!

Ще  се наслаждаваме на изящни горнища с повдигащ ефект и долнища, подчертаващи талията като романтичните нюанси няма да липсват.

Прекрасни флорални мотиви ще украсяват плажовете и ще поддържат лятното настроение на пълни обороти.

Банските ще са всичко друго, но не и скучни. Ще се удовлетворят и най-смелите желания на дамите – оранжево, пурпурно, лилаво. Лятото е ваше.


Тази година моднит тенденции сред банските ще позволят пълна свобода за дамите. Завръща се дори доброто старо и шикозно червено. Банските в червено и бяло ще са на топ места сред класациите.

Банските през 2022 г. ще бъдат по-бляскави от всякога. Чашките с триъгълна форма ще бъдат украсени с връзки, панделки и катарами.

Подгответе се – през лято 2022 всичко ще бъде на мода. Просто не забравяйте доброто настроение и му се насладете.