Вие сте по-скоро working girl или sportswear? По-скоро шик или предпочитате спортно-елегантните тоалети?А защо не спрем да задаваме тези въпроси, нека не определяме стилове?
Не се опитвайте да влезете в строго определна рамка и просто бъдете такива каквито сте!Ако в понеделник е наложително да бъдете „Working Girl“, във вторник “Fashion Lady”, в сряда – сладка мама, а в четвъртък да се отдадете на спорт – просто го направете без много много да му мислите. В петък и в събота бъдете party girl, а в неделя – просто мързелувайте. Чувствайте се и изглеждайте както искате, толкова е просто! Настъпил е моментът да забравите за дрескода и да бъдете себе си.Кой ще ви накара да обуете кецове, ако нямате куража да зарежете токчетата? Никой!

А нашето дамско бельо е точно такова, което ще ви даде шанса да изберете. То ще пасне идеално на всяко ваше желание. Защо трябва да се задоволявате само с един стил сутиени или бикини, след като можете да изберете всички? Бралет, повдигащ ефект, прашки, бюстие, боксерки... Можете да бъдете всичко това!
Бельото е мъничко удоволствие за всяка жена и трябва да се избира само ако наистина е красиво и удобно.Скъпи дами, ние от IsaBella.bg имаме добра новина за вас!
Днес тенденцията в дамското бельо е свободата. Свободата да избирате удобството. Разгледайте и изберете стила сутиени и бикини, които са в унисон с днешното ви настроение или пък онази мека комфортна пижама, за която винаги сте мечтали.

Готови ли сте да бъдете свободни?