Какво еротично бельо е подходящо за мен?


Осмелете се и поставете старт на дни и нощи без табута! Кога ако не сега – в горещите летни дни и нощи. Сграбчете здраво момента и се насладете на нови, красиви и секси емоции и не само... Не чакайте удобен момент или специален повод. Просто изберете комплект еротично бельо и създайте незабравими мигове. Със сигурност малко дантела или един корсет не биха навредили на и без това не толкова цветното ви ежедневие. За дамите, които наистина не знаят какво да изберат ето и няколко малки съвета от IsaBella.bg

Кой цвят и коя материя са подходящи за мен?
По отношение на избора на цветове – ЧЕРВЕНОТО и ЧЕРНОТО остават вечната класика  в еротичното бельо. Бихте моглида да заложите и на тъмно-син комплект – хит през последните летни месеци.

Червеното дантелено боди ще разкаже за вашите страсти 
Синият сутиен ще ви направи супер модерна
Черният сутиен с подвигащ ефект ще предизвика

Без значение на кой цвят ще заложите, със сигурност еротичното бельо трябва да е естетически издържано, класно и семпло.
Що се отнася до материите ние от IsaBella.bg сме заложили на най-женствените сред тях – тюл, дантела, сатен и бродерии. Идеално е да ги изберете в едно прекрасно съчетание. Бихте могли да изберете комплект с вшити в тях семпли бижута, коланчета и фини ленти, за да има закачка без да бъде кичозно.


Дами, не забравяйте, че можете да бъдете едновременно много секси и много класни ????

Какъв модел да изберете?
Ако не сте най-голямата почитателка на еротичното бельо, разбира се, че не е задължително да поръчате корсет или еротично боди, заложете на семпъл еротичен комплект от черна дантела със сутиен с повдигащ ефект.
За дамите, които са по-смели онлайн магазин IsaBella.bg предлага разнообразие от еротични комплекти, корсети и жартиери. Можете да изберете и еротична нощница от фин сатен или мек микрофибър с ефект на прозрачност.
При всички случаи обаче бъдете класни! Заложете на моделите на Pomm’Poire и винаги ще изглеждате стилни и издържани в еротичното бельо.