Красиви гърбове – сутиените must have за лятото!


Лятото е тук! Разголени рамене, ниско деколте, гол гръб...Страхотно! Нямяме търпение. Тези летни тенденции изскват малко по-специфично бельо, за да сме напълно в крак с модата и да изглеждаме добре в горещите дни и нощи.

Тренд – Видимо бельо

Най-вероятно сте забелязали, че т. нар. „видими сутиени“ или сутиените, които се виждат под дрехите се превърнаха в тенденция и са изключително разпространени. Те станаха част от нашите тоалети, те станаха нещо като аксесоар, който придава завършен вид на аутфита ни. Разбира се, само когато са  подбрани с вкус и с мярка.

Дълги години се правеха опити да се премахнат презрамки, закопчаване, излязоха на мода т. нар. силиконови презрамки, но всъщност решението беше много просто. Сутиенът да стане част от тоалета. И вкрайна сметка, той стана такава част и то много важна. Дребен, но значим детайл, който показа, че можем да бъдем секси и без да носим дълбоко деколте.




Какъв сутиен да изберем за красив гръб?

За свеж и пролетен вид, изберете видим сутиен с флорални мотиви. Чувствайте се спокойни да съчетаете този нежен сутиен с дънки и малко по-широка тениска или риза с отворен гръб.




100 % ДАНТЕЛЕН СУТИЕН ❤

Сутиен с изящен дантелен гръб е винаги добра идея. Той може да бъде в пастелни цветове, в неонови цветове или в телесен цвят. Винаги ще изглеждате стилно и класно.

ВЕЧЕРЕН СУТИЕН 

За специлаен повод, вечеря или бар няма нищо по-подходящо от красив гръб, погален от черен сатен или дантела. Бъдете неустоима и провокативна. Разголете гърба!