Малко от Мис Франция във вашия градероб


Камил Серф – една от дамите, коронясани с тежката титла Мис Франция, е жена, което винаги е била ЗА женствеността под всичките й форми. И точно в тази връзка, тя се ангажира с френска марка за дамско бельо Pomm’poire, специализирана да предлага дамско бельо, което е удобно, качествено и подходящо за всяка женска фигура.


Камил Серф признава, че не е с перфектно тяло. По време на излъчването на известно предаване на живо, тя е направила шокиращи признания пред зрителите, свързани с теглото и фигурата й: „Да, аз имам целулит и дори да не се вижда под дрехите, аз имам коремче. Но всеки ден се чувствам добре и всеки ден хората ми казват, че изглеждам перфектно“.


Тя предава урок по „позитивно тяло“ по време на фотосесия с Pomm’poire, в която участваха дами с размери от 36 до 44 – слаби, пухкави и пълнички.


Този път Камил Серф е решила да отиде още по-далече, обявявайки в Instagram, че иска да създаде своя линия дамско бельо. Тя ще участва в създаването на модели на Pomm’poire.


Джесика Уайт от Pomm’poire казва, че Камил определно знае какво иска, но в същото време е отоворена за нови предложения и съвети. Ще бъдат създадени четири линии дамско бельо до чашка Е като са използвани само висококачествни материи – дантела Кале, сатен, микрофибър. Бельото ще е шик, но не и кичозно, ще е цветно и нежно.




В началото годината марката стартира кастинг, за да избере две или три жени, които ще участват в заснемането на моделите. През месец юни ще излязат моделите на Камил Серф, които са част от първата линия, а останалите линии ще бъдат на пазара през месец септември. Цените ще са малко по-високи от нормалните за Pomm’poire, но ще бъдат напълно приемливи за качеството си.