Денят на жената не трябва да се превръща в борба, но всички ние знаем колко трудно е понякога да се избере перфектният подарък за жената. Със сигурност опции са цветята, бонбоните и особено бижутата се смятат за хит, но замисляли ли сте се ако не са? Всички познаваме онова неприятно чувство, когато тя разопакова кутийката за бижута с полу-усмивка. Ами да – тя не е изненадана, поредното колие.



Нека тази година се спрем на нещо по-различно, с което тя да се похвали на приятелките си, да има какво да разкаже, да се почувства обичана и най-вече харесвана и съблазнителна.

Всяка дама, независимо на каква възраст е, обича красивото дамско бельо. Харесва красивите сутиени, бикини или пък мекото и удобно спално бельо. Нека за деня на жената то да бъде и закачливо, даже заложете на секси моделите – нещо прозрчно, загадъчно, дантелено. Защо да не е в червено или пък нещо наистина цветно.


Ето и няколко жокера от нас:

Сутиен с подплънки Paradise – прекрасно тъмно-синьо съчетание на цветчета, обишито с дантела. Подплатени полумеки чашки и стабилен подгръден колан за пълен комфорт. Прекрасният Paradise може да бъде съчетан както с дантелени бикини, така и с прашки. Какво предпочита вашата дама?


Класиката е черното – дантелен сутиен с изящен гръб Fascinante. Едва ли има жена, която не би се впечатлила от изящен комолект дамско бельо в черно. Fascinante не е просто дамско бельо, а символ на класа и сексапил. Изненадайте половинката си, подарете й Fascinante.


Няма как да минем без червеното – ертотичен сутиен Entrevue е моделът, който определно ще накара дамата на сърцето ви да се почувства едниствена на света. Ето това е, което заслужава да бъде разказано на приятелки. Направете уникален подарък и заложете на нежна червена дантела, красива сатен, галещ врата и перфектен гръб. Подарете й не просто дамско бельо, а любов.