Home office или Работа от вкъщи означава пижама, нощница, халат или просто удобно домашно облекло.
Много хора вярват, че дори когато работиш от вкъщи трябва да се облечеш като за офиса – това създавало работна атмосфера. Ако вие обаче не спадате към тази група и предпочитате да останете по домашно облекло през целия ден, определено имате нужда от комфортна и мека пижама. В крайна сметка – нали това е едно от предимствата на работата от вкъщи – лап топ, пица и пижама.


През последните месеци, несъмнено „да останеш вкъщи“ се превърна в тенденция и със сигурност дори вкъщи, вие бихте искали да изглеждате страхотно. Ето и няколко готини идеи за сладки и меки пижами, с които ще изглеждате прекрасно през целия ден, работейки home office.
Ако сте алергични към понеделниците, внесете малко цвят още от сутринта и си създайте настроение през целия ден с невероятно меката и удобна пижама LIMONADE.  Нека седмицата ви да започне комфортно, да отметнете всички задачи и да се наслаждавате на спокойни дни чак до петък.


Вторник е денят, в който реално работната седмица е наистина започнала. Защо не се доверите на супер стилна пижама SCANDALEUSE?

Тя е изработена от фини и меки материи като същевременно играе ролята на идеалното домашно облекло, в случай че ви се наложи внезапно да проведете конферентен разговор с шефа.
Ако смятате, че сряда е най-скучният и досаден ден, в който всичко е рутина, от вас зависи да го разнообразите. Вземете PARADOXE в цвят малина, сложете розовите очила и се насладете на работния ден.


За четвъртък и петък, ви предлагаме нещо много сладко, меко и уютно, в което да си отдъхнете и да дочакате тихо уикенда. Защо не останете, сгушени в халата си? Направете си чаша отпускащ чай и релаксирайте, обгърнати от нежността на халат COOL RAOUL.Ето така, ние от онлайн магазин IsaBella.bg виждаме работната седмица от вкъщи. Чувствайте се комфортно и едновременно с това красиви.