Забравете, че розовият цвят е демоде. Розовото се завърна на модния подиум и разби представите ни за стил и класа.
Отдавна розовото не е просто символ на невинност и тийнеджърски капризи.  Напротив – розовият цвят се превърна в синоним на елегантност, класа и стил.


И все пак, ако не сте от най-големите почитателки на розовия цвят, не се отказвайте напълно от него – просто го съчетайте правилно и ще извлечете неговите плюсове максимално.


През последните няколко сезона се наблюдава бум на дамското бельо в розов цвят. Все повече се налагат секси бонбонени модели бикини, нощници и пижами в цвят розова пудра, сутиени в цвят фушия и какви ли още не нюанси на розовия цвят.




В онлайн магазин IsaBella.bg имате гомям избор. Тук ще намерите палитра от нюанси на розовото, съчетани с други цветове в различни модели и материи. Със сигурност ще откриете вашето розово дамско бельо.


Предлагаме ви да изберете красив комплект дамско бельо в розово – наситено розово бюстие например, което да се разкрива дискретно под дънкова риза. Обуйте непретенциозни дънки и се насладете на вечерта.


Ако все пак ви се иска да сте по-семпли и си падате по по-изчистените линии, заложете на сутиен с подплънки в цвят пудра – изключително фино розово, което ще ви превърне в най-нежната жена на света.




Хит този сезон е съчетанието на розово с черно. Тази супер свежа комбинация стои класно и скъпо и същевременно отива на почти всеки тоалет. Всяка дама, която смята, че розовото е прекаленоTeen, би могла да пробва с оригинален модел сутиен, изработен в комбинация с черно


А какво ще кажете за цвят „теракота“? Т. нар. теракота е страхотен вариант в случай, че искате розово, но не съвсем. Ние от IsaBella.bg наистина силно препоръчваме дамското бельо в цвят „теракота“. Стилен, фин, запомнящ се сутиен без подплънки, оригинален цвят, който изглежда страхотно на еластична дантела например.


Бъдете смели и експериментирайте. Не робувайте на клишета и носете уверено всеки цвят, който ви харесва и създава настроение. Наслаждавайте се и живейте цветно с IsaBella.bg.