РОМАНТИЧНА КОЛЕДА



Най-прекрасните мигове предстоят. Вълшебният декември месец е почти разполовен и с всеки ден все повече се доближаваме до тези дългоочаквани магически коледни дни и нощи.

Не мислите ли, че нощта на 25 ти декември всъщност е прекрасен повод да създадете за себе си и за любимия мъж незабравими романтични мигове.

Ако все още не сте избрали коледен подарък, не се чудете повече – саната вие бъдете коледен подарък. Изберете изящно дамско бельо и погалете самочувствието си, като забелестите в коледната нощ.





По-семплите дами бха могли да заложат на класически комплект дамско бельо в червено. Не е необходимо да е украсен с пайети, пухчета и висулки. Червеният цвят е достатъчно празничен и коледен. Просто се отпуснете и се насладете на новото бельо, което сте избрали специлано за случая. Подходящ модел е червен сутиен с подплънки Sorbet  или пък червен дантелен сутиен Feu Aux Poudres. Тази година си направете подарък, на който ще се радвате заедно с любимия.





Ако сте от жените, които предпочитат да създават мигове, които наистина спират дъха, разгледайте нещо по-предизвикателно. Дайте воля на емоциите си и смело подебрете комплект еротично бельо – може би червен корсет с чорапи и жартиери, сексапилно бюстие или еротично боди. Дайте свобода на въображението си и създайте най-еротичната коледна нощ. Препоръчваме ви дантелено боди в червено Keep Calm Roge или корсет в черно и червено Lа Bamba. Запалете свещи с аромат на канела и портокал, включете лампичките на елахата, сложете червило, лек парфюм и изящно предизвикателно бельо. Това е вашата романтична Коледа.





В никакъв случай обаче не е задължително да избирате червения цвят. Бихте могли да решите Коледната нощ в синьо, черно или златисто. Важното е да заблестите. Напоследък е много актуално коледната украса да бъде в синьо, сребристо, златисто. Никога няма  да сбъркате ако изберете дамско бельо в някои от тези нюанси, дори бихме казали, че ще изглеждате доста секси, оригинална и ще постигнете истинска изненада  за вашия любим.


Скъпи дами, имате избор. Разчупете рутината и бъдете предизивкателна и неустоима жена. Излезте от амплоато на порядъчната домакиня, не зспивайте веднага след празничната вечеря, изморена от домакинска работа. Насладете се нощта така както заслужавате и изживейте прекрасни мигове, избирайки дамско бельо от Isabella.bg.