Танкини: перфектен бански за всяка дама!


Онлайн магазин IsaBella.bg ви предлага изискания френски бранд Pomm'Poire, непринудената марка, марката, в която свободно ще покажете фигурата си, включително и на плажа!


За да се чувствате комфортно на горещия пясък, съществуват различни форми на трико: бански костюм от две части с повдигащ ефект,  триъгълни чашки, стандартни презрамки, презрамки около врата, закопчаване отпред, изрязани бански и не чак толкова изрязани, цели бански... но ТАНКИНИТЕ, те определено са подходящи за всяко тяло. И точно поради тази причина само за няколко сезона танкините постигнаха забележителен успех в продажбите. Те са едни от най-предпочитаните за плажа.




Какво са танкинте?

Името им идва от английски "top tank", а както казват французойките – просто танкини. Всъщност - най-горната част от банския костюм или просто топ в цвета на долнището.

Ето и един малък преглед на преимуществата на танкини, който ще ви вдъхнови:

Танкани 100% мода на достъпна цена!






1) Танкини е идеален за спортисти, защото предпазва от дразнене и голямо слънчево изгаряне, особено ако прекарвате 3/4 от времето си в солена вода.
Ако имате крехка кожа, tankini е идеален, за да се предпазите не просто отизгаряне, а и от досадите леки обриви. И все пак напоняме, че това не е причина да пропуснете слънцезащитния крем!

2) Танкини е перфектният топ за дамите, които не приемат съвсем малките си несъвършенства. Неговата форма позволява да се прикрие лекото коремче, „любовните дръжки“, за да се чувствате спокойна и уверена на плажа.

3) Танкини е изключително практичен: наистина няма нужда да се преобличате, за да отскочите до плажния бар за по коктейл. Всичко, което трябва да направите, е да си сложите пола или дънкови панталнки и сте готова.

Ние от IsaBella.bg го изпробвахме и го препоръчваме горещо!