Menu
Your Cart

Бански с висока талия

Бански с висока талия

Бански с висока талия


Онлайн магазин  IsaBella.bg предлага разнообразие от бански костюми на френските марки Pomm’Poire, Brigitte Bardot и Kookai.
 Тук ще намерите световноизвестни производители, както и полския производител на бански костюми Marko.


 Безспорно банските от две части са хит всяко лято. Само с банските от две части можете да се насладите на равномерен бронзов тен. Онлайн магазин IsaBella.bg предлага богато разнообразие от бански костюми като ги подбира внимателно и в крак с последните модни тенденции.


Най-търсен модел бански костюм от две части през лято 2019 г. е банският с висока талия. Безспорно този модел носи в себе си не просто романтичен ретро дух, но и стил и класа. Бъдете актуални и изберете едно от нашите предложения за бански костюм с висока талия.


Няма как да се отрече, че освен красиви и удобни, банските с висока талия са изключително практични. Те оформят прекрасно дамското тяло и успяват да скрият онези малки недостатъци, от които всяка дама се притеснява на плажа. Бъдете свободни, движете се волно и с финес  в бански костюм с висока талия. Той ще скрие кормчето и т.нар. „любовни дръжки“, ще извае талията ви и ще осигури съблазнителна и модерна визия на плажа.


Изберете размер, цвят и модел и поръчвайте смело. Онлайн магазин IsaBella.bg ще ви осигури бърза и сигурна доставка, високо качество и оригинални продукти.
Няма добавени продукти в тази категория.