Menu
Кошница

Жартиери

Жартиери

Жартиери


Жартиера (от фр. Jarretière) е аксесоар към дамското бельо за закрепване на дълги чорапи.

На практика жартиерите са тънки ластични ленти, обшити с дантели и панделки - нищо впечатляващо на първо четене.
Но съчетани с изящни чорапи, провокативен корсет или еротични бикини – жартиерите са истинско откритие – символ на провокацията, сексапила, страстта и съблазънта.


Със сигурност няма друга част от дамското бельо, която да си има свой собствен орден – Орденът на Жартиера, който е най-старият в Обединеното  Кралство и е основан през 1348 г. Негов символ е жартиер в син цвят. Интересен факт е , че еластиното коланче, което се прикрепя към чопрапите се е носело и от мъже.


Приглушена светлина, тиха музика, шампасно, дантелени жартиери – какво по-подходящо за една романтична нощ. Ако искате на поглезите вашия любим, доверете се на жартиерите.


Онлайн магазин IsaBella.bg ще ви предложи прекрасни комбинации на жартиери с изящни корсети и еротични комплкети дамско бельо. Тук ще намерите и фини високи чорапи, които ще ви направят наистина неустоими.


Забравете табутата и се отдайте на красиви еротични моменти.

Brand: Pomm'Poire
С линията FAHRENHEIT не се страхувайте да се осмелите!Завършете визията си с жартиери от линията FAHRENHEIT.Изработени от фина флорална дантела, която ще погали кожата виТалията е покрита от тънък мек микрофибърЖартиерите са еластични и с регулиране Състав: Основна материя: 88% полиамид 12..
49.40 лв. Без ДДС:49.40 лв.
Показани от -11 до 0 от 1 (1 страници)