Menu
Кошница

За кърмачки

За кърмачки

Сутиени за кърмачки


Няма нищо по-хубаво от това една жена да стане майка и да кърми детето си. Подобно нещо винаги буди умиление, но в днешно време жената, освен майчинската роля изпълнява и много други.


Подари тази причина сутиените за кърмачки трябва да са меки и удобни, но и да поддържат бюста, тъй като по време на този период е доста по-натежал. На пазара можете да видите много голямо разнообразие от сутиени и често дамите не знаят какъв модел да изберат.


На първо място е удобството. Обикновените сутиени не са подходящи за кърмене, тъй като чашките не могат да се свалят отделно или пък трябва да се вдигат или свалят надолу, а това не винаги е възможност, особено ако разхождате детето в парка или пък сте в магазина и то иска да го кърмите.


Поради тези причини специализираните сутиени за кърмачки имат възможност чашката да се откопчава и закопчава от презрамките и това позволява кърменето да е възможно на всяко едно място, напълно дискретно и удобно.


В допълнение към  плюсовете на специализираните сутиени, чашките им са много по-меки, което допълнително  носи комфорт на при носенето. Сутиените могат да се регулират като степен на закопчаване или пък като стягане на презрамките, така че да поддържат бюста, но не и сутиенът да е прекалено стегнат или отпуснат.


И последното важно нещо, което ще кажем за сутиените за кърмачки, че е важно да бъдат от качествена материя. Най-добрия вариант е да са от памук или ликра, тъй като тази материя не запарва през летните месеци, а през зимните поддържат нормална телесна температура.


Сутиените, които предлагаме са от висококачествени материали, които не дразнят кожата и са изключително здрави. Можете спокойно да ги перете в пералнята,  без да се притеснявате, че ще се разтегнат или материята ще се повреди.


Също така, ако имате нужда от консултация, нашият екип винаги е на разположение. Спокойно можете да зададете всичките си въпроси и да получите необходимата помощ при избор на модел и правенето на поръчка. Не правете компромис с качеството и удобството си и се доверете на професионалистите в бранша с изработването на сутиени.


Розов сутиен за кърмачки на точки PIN UP Розов сутиен за кърмачки на точки PIN UP
24 ЧАСА OUTLET % -70 %
Brand: Pomm'Poire
Сутиен Pin Up за кърмене- Мек микрофибър, принтиран с черни точки- Удобни широки чашки, които се отварят лесно и позволяват лесен достъп за хранене и изцеждане, без да се сваля напълно сутиена- Висококачествени материи, които успокояват чувствителните зърна на женската гръд- Поддръжка на бюста от ус..
62.00 лв. 18.90 лв. Без ДДС:18.90 лв.
Черен сутиен на точки за кърмачки CLASS Черен сутиен на точки за кърмачки CLASS
24 ЧАСА OUTLET % -59 %
Brand: Pomm'Poire
Черен сутиен на точки за кърмачки CLASS- Мек микрофибър, принтиран с бели точки- Удобни широки чашки, които се отварят лесно и позволяват лесен достъп за хранене и изцеждане, без да се сваля напълно сутиена- Висококачествени материи, които успокояват чувствителните зърна на женската гръд- Поддръжка ..
63.00 лв. 26.00 лв. Без ДДС:26.00 лв.
Brand: Pomm'Poire
Сутиен за кърмачки на цветя LUCY- Мек микрофибър на цветя, обшит с флорална дантела в черно- Удобни широки чашки, които се отварят лесно и позволяват лесен достъп за хранене и изцеждане, без да се сваля напълно сутиена- Висококачествени материи, които успокояват чувствителните зърна на женската гръд..
51.90 лв. Без ДДС:51.90 лв.
Brand: Pomm'Poire
Сутиен за кърмачки в черно и телесно FRISE- Мек микрофибър в телесен цвят, обшит с флорална дантела в черно- Удобни широки чашки, които се отварят лесно и позволяват лесен достъп за хранене и изцеждане, без да се сваля напълно сутиена- Висококачествени материи, които успокояват чувствителните зърна ..
65.00 лв. 52.00 лв. Без ДДС:52.00 лв.
Brand: Pomm'Poire
Сутиен за кърмачки в тигрово BAMAKO- Удобни широки чашки, които се отварят лесно и позволяват лесен достъп за хранене и изцеждане, без да се сваля напълно сутиена - Микрофибърен тигров принт, обшит с фина дантела и нежен сатен - Висококачествени материи, които успокояват чувствителните зърна на женс..
54.20 лв. Без ДДС:54.20 лв.
Brand: Pomm'Poire
Черен сутиен за кърмачки на точки без банели CLASS- Мек микрофибър, принтиран с бели точки- Удобни широки чашки, които се отварят лесно и позволяват лесен достъп за хранене и изцеждане, без да се сваля напълно сутиена- Висококачествени материи, които успокояват чувствителните зърна на женската гръд-..
57.50 лв. Без ДДС:57.50 лв.
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)