За кърмачки

За кърмачки
Показва:
Подредба:

Сутиен за кърмачки FRISE

Черна флорална дантела, съчетана с фин микрофибър в телесен цвятСъстав: Основен материал 92% Полиами..

65.00 лв. 52.00 лв. Без ДДС: 52.00 лв.

Сутиен за кърмачки Mothercare PINK

Сутиен Pink Mothercare е създаден за защита на деликатната гръдна тъкан и за удобно и лесно кърмене...

60.00 лв. 25.40 лв. Без ДДС: 25.40 лв.

Сутиен за кърмачки Noir/Blanc

Погрижете се за гърдите си със сутиен Pomm'Poire Noir/Blanc за кърмачки - Удобство и комфорт в перио..

63.00 лв. Без ДДС: 63.00 лв.

Сутиен за кърмачки Pin Up Pomm'Poire

Сутиен Pin Up Pomm'Poire, предназначен за кърмене Изработен от мек микрофибър и сатен, принтиран с р..

68.00 лв. 57.80 лв. Без ДДС: 57.80 лв.

Няма нищо по-хубаво от това една жена да стане майка и да кърми детето си. Подобно нещо винаги буди умиление, но в днешно време жената, освен майчинската роля изпълнява и много други. 
Подари тази причина сутиените за кърмачки трябва да са меки и удобни, но и да поддържат бюста, тъй като по време на този период е доста по-натежал. На пазара можете да видите много голямо разнообразие от сутиени и често дамите не знаят какъв модел да изберат. 
На първо място е удобството. Обикновените сутиени не са подходящи за кърмене, тъй като чашките не могат да се свалят отделно или пък трябва да се вдигат или свалят надолу, а това не винаги е възможност, особено ако разхождате детето в парка или пък сте в магазина и то иска да го кърмите. 
Поради тези причини специализираните сутиени за кърмачки имат възможност чашката да се откопчава и закопчава от презрамките и това позволява кърменето да е възможно на всяко едно място, напълно дискретно и удобно. 
В допълнение към  плюсовете на специализираните сутиени, чашките им са много по-меки, което допълнително  носи комфорт на при носенето. Сутиените могат да се регулират като степен на закопчаване или пък като стягане на презрамките, така че да поддържат бюста, но не и сутиенът да е прекалено стегнат или отпуснат. 
И последното важно нещо, което ще кажем за сутиените за кърмачки, че е важно да бъдат от качествена материя. Най-добрия вариант е да са от памук или ликра, тъй като тази материя не запарва през летните месеци, а през зимните поддържат нормална телесна температура. 
Сутиените, които предлагаме са от висококачествени материали, които не дразнят кожата и са изключително здрави. Можете спокойно да ги перете в пералнята,  без да се притеснявате, че ще се разтегнат или материята ще се повреди. 
Също така, ако имате нужда от консултация, нашият екип винаги е на разположение. Спокойно можете да зададете всичките си въпроси и да получите необходимата помощ при избор на модел и правенето на поръчка. Не правете компромис с качеството и удобството си и се доверете на професионалистите в бранша с изработването на сутиени.