Menu
Кошница

Сутиени за кърмачки

Сутиени за кърмачки

Сутиени за кърмачки


Няма нищо по-хубаво от това една жена да стане майка и да кърми детето си. Подобно нещо винаги буди умиление, но в днешно време жената, освен майчинската роля изпълнява и много други.


Подари тази причина сутиените за кърмачки трябва да са меки и удобни, но и да поддържат бюста, тъй като по време на този период е доста по-натежал. На пазара можете да видите много голямо разнообразие от сутиени и често дамите не знаят какъв модел да изберат.


На първо място е удобството. Обикновените сутиени не са подходящи за кърмене, тъй като чашките не могат да се свалят отделно или пък трябва да се вдигат или свалят надолу, а това не винаги е възможност, особено ако разхождате детето в парка или пък сте в магазина и то иска да го кърмите.


Поради тези причини специализираните сутиени за кърмачки имат възможност чашката да се откопчава и закопчава от презрамките и това позволява кърменето да е възможно на всяко едно място, напълно дискретно и удобно.


В допълнение към  плюсовете на специализираните сутиени, чашките им са много по-меки, което допълнително  носи комфорт на при носенето. Сутиените могат да се регулират като степен на закопчаване или пък като стягане на презрамките, така че да поддържат бюста, но не и сутиенът да е прекалено стегнат или отпуснат.


И последното важно нещо, което ще кажем за сутиените за кърмачки, че е важно да бъдат от качествена материя. Най-добрия вариант е да са от памук или ликра, тъй като тази материя не запарва през летните месеци, а през зимните поддържат нормална телесна температура.


Сутиените, които предлагаме са от висококачествени материали, които не дразнят кожата и са изключително здрави. Можете спокойно да ги перете в пералнята,  без да се притеснявате, че ще се разтегнат или материята ще се повреди.


Също така, ако имате нужда от консултация, нашият екип винаги е на разположение. Спокойно можете да зададете всичките си въпроси и да получите необходимата помощ при избор на модел и правенето на поръчка. Не правете компромис с качеството и удобството си и се доверете на професионалистите в бранша с изработването на сутиени.


Черен сутиен на точки за кърмачки CLASS Черен сутиен на точки за кърмачки CLASS
24 ЧАСА OUTLET % -43 %
Brand: Pomm'Poire
Черен сутиен на точки за кърмачки CLASSМек микрофибър, принтиран с бели точкиУдобни широки чашки, които се отварят лесно и позволяват лесен достъп за хранене и изцеждане, без да се сваля напълно сутиенаВисококачествени материи, които успокояват чувствителните зърна на женската гръдПоддръжка на бюста..
63.00 лв. 36.00 лв. Без ДДС:36.00 лв.
Розов сутиен за кърмачки на точки PIN UP Розов сутиен за кърмачки на точки PIN UP
24 ЧАСА OUTLET % -36 %
Brand: Pomm'Poire
Сутиен Pin Up за кърменеМек микрофибър, принтиран с черни точкиУдобни широки чашки, които се отварят лесно и позволяват лесен достъп за хранене и изцеждане, без да се сваля напълно сутиенаВисококачествени материи, които успокояват чувствителните зърна на женската гръдПоддръжка на бюста от усилена до..
62.00 лв. 39.90 лв. Без ДДС:39.90 лв.
Показани от -11 до 0 от 2 (1 страници)