Menu
Кошница

Нашият блог RSS Feed

admin 02 Nov 0 196
През последните години все повече жени започнаха да осъзнават и да подчертават своята естетсвена красота. Сякаш дамите повярваха, че когато се чувстват комфортно в своите дрехи, тогава успяват да изразят най-добре себе си и са най-красиви.Все по-често жените признават, че удобството за тях е на първ..
admin 29 Oct 0 66
Home office или Работа от вкъщи означава пижама, нощница, халат или просто удобно домашно облекло.Много хора вярват, че дори когато работиш от вкъщи трябва да се облечеш като за офиса – това създавало работна атмосфера. Ако вие обаче не спадате към тази група и предпочитате да останете по домашно об..
admin 27 Oct 0 91
Вие сте по-скоро working girl или sportswear? По-скоро шик или предпочитате спортно-елегантните тоалети?А защо не спрем да задаваме тези въпроси, нека не определяме стилове?Не се опитвайте да влезете в строго определна рамка и просто бъдете такива каквито сте! Ако в понеделник е наложително да бъдет..
26 Jan 0 1041
Марката Pomm’Poire – Body Positive От самото си създаване марката за дамско бельо Pomm’Poire остана същата – свежа, лишена от всякакви комплекси,  отстояваща своята идея за т. нар. „позитивно тяло“. Нищо друго не говори толкова добре за марката, колкото нейното име – Pomm’Poire. То е израз на желани..
10 Dec 0 332
РОМАНТИЧНА КОЛЕДА Най-прекрасните мигове предстоят. Вълшебният декември месец е почти разполовен и с всеки ден все повече се доближаваме до тези дългоочаквани магически коледни дни и нощи. Не мислите ли, че нощта на 25 ти декември всъщност е прекрасен повод да създадете за себе си и за любимия мъж н..
08 Dec 0 125
УЮТ И ТОПЛИНА ПО ХАЛАТ В КОЛЕДНИТЕ УТРИНИКак само чакаме прекрасните коледни утрини! Нямаме търпение да се събудим спокойни в почивните дни, да посрещнем с усмивка утрото и да приготвим закуска за любимите ни хора.Помислете за удобен и мек халат, който да наметенете набързо, измъквайки се от топлото..
05 Dec 0 88
КОЛЕДА НАБЛИЖАВА! ВРЕМЕ Е ЗА СТРАХОТНИ ПОДАРЪЦИ!Коледа е най-страхотното време от годината, а дните в очакване на празника ни карат да се усмихваме, носят ни толкова енергия и прекрасно настроение, че ни се иска никога да не свършват. Особено ако имаме късмет с времето и всичко е покрито с пухкава с..
17 Oct 0 250
Всички сме чували, че повечето жени носят неправилен размер сутиен – 10 % носят сутиен, който е твърде голям, а 80 % от жените носят сутиен, който е по-малък от размера на тяхния бюст.Но как всъщност това се отразява на тялото ни?Според Института по Остеопатия в Русия, неправилно избраният сутиен мо..
15 Oct 0 2405
Знаете ли, че 64 % от жените си купуват дамско и спално бельо, от което не са доволни? Съвсем съзнателно те носят сутиени и бикини, които не отговарят на очакванията им и по-скоро създават неприятни усещания отколкото комфорт. Ето 4 основни признака, по които веднага ще познаете, че носите некачеств..
24 Sep 0 214
Водещите есенни цветове в дамското бельо през 2019 годинаНе знаем за вас, но единственото, което ни възпира да заплачем в края на лятото, са новите колекции дамско бельо. Да, трябва да признаем, че лятото е към своя край, но пък  ни носи новата колекция Есен/Зима 2019 г. Все пак имаме повод за усмив..
03 Sep 0 168
Два часа в удобен халат освобождават от стреса и ни правят по-красивиЧувствате се стресирани, напрегнати, преуморени. Усещате емоционална и физическа умора, безсъние и раздразнителност. Когато умът е подчинен на напрежение, той ни води към импулсивни и грешни решения, които влияят на цялото ни същес..
02 Sep 0 108
Buy or DieТоп 10 находки от лятната разпродажба на IsaBella.bg  1–ва част Колкото и да тъгуваме, лятото е към своя край и трябва да свикнем с мисълта за месеците, съдържащи в името си буквичката „р“. Остава ни само една надежда – че септември може да бъде май не само в поезията. Трябва да признем, ч..
Показани от 1 до 12 от 39 (4 страници)