Menu
Кошница

Нашият блог RSS Feed

admin 18 Feb 0 78
Денят на жената не трябва да се превръща в борба, но всички ние знаем колко трудно е понякога да се избере перфектният подарък за жената. Със сигурност опции са цветята, бонбоните и особено бижутата се смятат за хит, но замисляли ли сте се ако не са? Всички познаваме онова неприятно чувство, когат..
admin 17 Feb 0 21
Наздраве за вас дами – вие сте изумителни!Разбира се, че трябва да си поднасяме вдъхновяващи слова едни на други. След толкова време, прекарано в търсене, изследване, избор и предлагане на най-доброто дамско бельо, ние се убедихме колко много усмивки и облекчение носи намирането на перфектния с..
16 Feb 0 40
Така се надявахме да имаме снежни празници. Прекарахме коледните дни и новогодишната нощ вкъщи по пижама, а щеше да е толкова хубаво да бъдат бляскави и обсипани с пайети. За сметка на това, месец февруари ни донесе пухкав и мекичък сняг. Да,  не сме настроени кой знае колко ваканционно, но защо п..
admin 02 Nov 0 311
През последните години все повече жени започнаха да осъзнават и да подчертават своята естетсвена красота. Сякаш дамите повярваха, че когато се чувстват комфортно в своите дрехи, тогава успяват да изразят най-добре себе си и са най-красиви.Все по-често жените признават, че удобството за тях е на първ..
admin 29 Oct 0 128
Home office или Работа от вкъщи означава пижама, нощница, халат или просто удобно домашно облекло.Много хора вярват, че дори когато работиш от вкъщи трябва да се облечеш като за офиса – това създавало работна атмосфера. Ако вие обаче не спадате към тази група и предпочитате да останете по домашно об..
admin 27 Oct 0 128
Вие сте по-скоро working girl или sportswear? По-скоро шик или предпочитате спортно-елегантните тоалети?А защо не спрем да задаваме тези въпроси, нека не определяме стилове?Не се опитвайте да влезете в строго определна рамка и просто бъдете такива каквито сте! Ако в понеделник е наложително да бъдет..
26 Jan 0 1367
Марката Pomm’Poire – Body Positive От самото си създаване марката за дамско бельо Pomm’Poire остана същата – свежа, лишена от всякакви комплекси,  отстояваща своята идея за т. нар. „позитивно тяло“. Нищо друго не говори толкова добре за марката, колкото нейното име – Pomm’Poire. То е израз на желани..
10 Dec 0 353
РОМАНТИЧНА КОЛЕДА Най-прекрасните мигове предстоят. Вълшебният декември месец е почти разполовен и с всеки ден все повече се доближаваме до тези дългоочаквани магически коледни дни и нощи. Не мислите ли, че нощта на 25 ти декември всъщност е прекрасен повод да създадете за себе си и за любимия мъж н..
08 Dec 0 148
УЮТ И ТОПЛИНА ПО ХАЛАТ В КОЛЕДНИТЕ УТРИНИКак само чакаме прекрасните коледни утрини! Нямаме търпение да се събудим спокойни в почивните дни, да посрещнем с усмивка утрото и да приготвим закуска за любимите ни хора.Помислете за удобен и мек халат, който да наметенете набързо, измъквайки се от топлото..
05 Dec 0 103
КОЛЕДА НАБЛИЖАВА! ВРЕМЕ Е ЗА СТРАХОТНИ ПОДАРЪЦИ!Коледа е най-страхотното време от годината, а дните в очакване на празника ни карат да се усмихваме, носят ни толкова енергия и прекрасно настроение, че ни се иска никога да не свършват. Особено ако имаме късмет с времето и всичко е покрито с пухкава с..
17 Oct 0 273
Всички сме чували, че повечето жени носят неправилен размер сутиен – 10 % носят сутиен, който е твърде голям, а 80 % от жените носят сутиен, който е по-малък от размера на тяхния бюст.Но как всъщност това се отразява на тялото ни?Според Института по Остеопатия в Русия, неправилно избраният сутиен мо..
15 Oct 0 2507
Знаете ли, че 64 % от жените си купуват дамско и спално бельо, от което не са доволни? Съвсем съзнателно те носят сутиени и бикини, които не отговарят на очакванията им и по-скоро създават неприятни усещания отколкото комфорт. Ето 4 основни признака, по които веднага ще познаете, че носите некачеств..
Показани от 1 до 12 от 42 (4 страници)