Марката Pomm’Poire – Body PositiveОт самото си създаване марката за дамско бельо Pomm’Poire остана същата – свежа, лишена от всякакви комплекси,  отстояваща своята идея за т. нар. „позитивно тяло“. Нищо друго не говори толкова добре за марката, колкото нейното име – Pomm’Poire. То е израз на желанието й да се обърне към всички жени.

Днес ще поговорим малко повече за тяхната визия по отношение на „позитивното женско тяло”.
Знаете ли, че името Pomm’Poire (ябълка и круша) е своеобразна и много забавна препратка към всички форми на женския бюст. Още от създаването си, марката се е заявила и се е позиционирала като бранд дамско бельо за всички жени. Създателите на Pomm’Poire са мечтали за една автентична и истински достъпна марка, далече от романтичните и напудрени вселени на дамското бельо. Те са имали за цел да създадат бельо, лишено от всякакви претенции и комплекси. Постигнали са изработката на модерни, свежи и дръзки модели за жени, които носят от чашака А до чашка Е. Без значение дали формата на бюста им наподобява круша или по-скоро ябълка.

Жените на Pomm’Poire са навсякъде другаде, но не и в списанията. Те са брюнетки, блондинки или червенокоси, високи са 1.50 или 1.80, те са с малък бюст или с доста пищни форми. Те се чувстват добре в бикините си!

Когато говорим за „Body Positive“ ние не се обръщаме към дамите с по-закръглени форми, по-скоро говорим за естествените джижения на тялото и как всяка жена заслужава да се чувства естествено и удобно в своето дамско бельо. Движението „Body Positive“ изразява желанието на Pomm’Poire да ви помогне да приемете тялото си такова каквото е - с всичките му несъвършенства, без значение дали носите размер 36 или размер 44. Защото създателите на Pomm’Poire са убедени, че не съществува само една единствена форма на красота, а съществува красота във всички форми на женското тяло. Красотата не зависи от размера на дамското бельо, а от начина, по който се чувствате в него.
През 2020 г. не трябва да има жени, които се чувстват зле от факта, че носят бикини размер 46, както и не трябва да има такива, които се извиняват, че носят размер 34. Това, което искат да напарвят Pomm’Poire е да ви накарат да обичате телата си, такива каквито са, защото е време да се освободите от комплексите и притесненията си.
Ето защо, създателите на Pomm’Poire държат да показват жените такива каквито са в техния реален живот – без обработка на снимките, истински. Няма тела, които са по-красиви от други. Просто трябва да знаем как да изберем подходящото за нашета структура бельо, което да подчертае нашите прелести.