14 модела от най-скъпото бельо в света


14. През 2010 г. BodyRock Sport сътрудничи с дизайнера Джоузеф Найт от Найт & Хамър за съдаването на този спортен сутиен, чиято цена е $ 1850. Верижката се отделя, за да се првърне в огърлица и гривна.Три в едно.
13. Това копринено кимоно/халат от Carine Gilson понастоящем е налично в NancyMeyer.com и струва $ 2,398. Признайте си, че тъкмо търсихте начин да да сте по-бляскава, изхвърляйки боклика сутрин.

12. През април 2014 г. Нейт Д. Сандърс продаде на търг "поръчков" сутиен с черна дантела, който се носи от Джулия Робъртс в Ерин Брокович за $ 3,050. Най-хубавото на този конкретен търг е "Сертификатът за автентичност", заявен от сайта на Universal Studios, но който очевидно е бил отпечатан на домашен компютър през 1994 година.


11. През 2012 г. PETA Индия продаде на търг всички костюми от еротичния трилър на Боливуд Jism 2, за да подпомогне финансирането на тяхната кампания за осиновяване на кучета, включително бельо, носено от водеща актриса и бивша порно звезда Съни Леоне. PETA никога не разкрива точно колко са спечелили от търга, но като се има предвид колко популярни са филмите на Боливуд и колко много странници са готови да похарчат нелепо количество пари за носено бельо от знаменитости, със сигурност сумата е доста голяма.
10. Според САЩ Днес, през 2008 г., бившият приятел на покойната Ана Никол Смит, Лари Бъркхед, платил $ 2800 на търг за комплект бельо, носено от Смит по време на снимките в Playboy. По онова време Биркхед твърди, че розовото бюстие е предназначено за спомен за неговата 1-годишната Даниелийн.
9. През 2013 г. Бордел създава колекция от коледни играчки за универсалния магазин Selfridges, който включва "Рокли от кристал" за $ 4,700. Знаем, че думата е бюстие е пеосто термин, но очаквахме по-секси име за $ 4,700, особено за нещо толкова прекрасно.

8. През 2011 г. анонимен кандидат купил червен комплект бельо от La Perla, носен от Кайли Миноуг на корицата на календара си за 2012 г. за $ 7,950. Разбира се, кандидатът е анонимен. Няма съмнение, че Christie's, която провежда търга в полза на благотворителната организация Minogue's StudyVox, се гордее със своята преценка, когато става въпрос за продажбата на предварително носено бельо от знаменитости.

7. През 2013 г. черно бельо, което някога е принадлежало на Моника Люински, е продадено на търг за малко над 12 000 щатски долара като част от 33-часова колекция от "сувенири", представена като доказателство по време на скандала с Клинтън / Люински. Според The Huffington Post, Моника е смятала, че ще се доближи до $ 50,000 за колекцията, която не включва скандалната синя рокля, но включвала неотворена кутия с леко смачкани президентски M & M'S.


6. През 2002 г. бижутерията Uwe Koetter създава златни, перленни и диамантени бикини за частен клиент в Южна Африка за 20 000 долара. Няма начин някоя жена да купи това за себе си, което означава, че някой трябва да я е направил, наистина най-лошия скъп подарък някога.

5. През 2007 г. шоуто на дамско бельо в град Шенянг, в северната част на Китай, включва комплект от дамско бельо от жълто злато на стойност над 26 000 долара. Отнело е повече от четири месеца, за да се изработи и ебило изложено за три седмици, но никога не се е продало, шокиращо абсолютно никога, защото, разбира се, това се случва, когато се опитате да продадете скъпо бельо, което не е носено от знаменитост.

4. През 2010 г. Холивудската актриса Малайка Арора носеше диамантено бюсти ORRA от дизайнерката Анамика Хана на стойност над 1 милион долара.

3. Въпреки че Victoria's Secret е създала много $ 1 милион + сутиени през годините като част от своята линия "Fantasy", никой не е бил толкова скъп, колкото $ 12,5 милиона сутиен с диамант, носен от Хайди Клум през 2001 година. Честно казано, изглежда малко стегнато, но предполагам, че трябва да е доста скъпо, за да се увеличи с чаша, когато сутиенът е изработен от диаманти. #DiamondBraProblems.

2. Въпреки че Хайди е най-скъпият сутиен, който някога е бил изработен, сутиенът и бельото от рубин и диамант на Жизел Бюндхен от модното шоу на Victoria's Secret от 2000 г. на стойност 15 милиона долара, притежава рекорда за най-скъпата бельо, създавана някога. Тънките линии са наистина секси, но това е цената, която плащате, когато покривате бельото си в рубини.
1. През 2012 г. Моли Симс моделира диамантени "бикини", проектирани от Сюзан Росен в изданието "Sports Illustrated Swimsuit Issue" на стойност около 30 милиона долара. Световните рекорди на Гинес могат да поставят Victoria's Secret на върха на списъка с най-скъпите Bras, но нека се сдобием с реалност, това е толкова бельо, колкото бански. По дяволите, това е толкова конец за зъби, колкото е бански.