Знаете ли, че 64 % от жените си купуват дамско и спално бельо, от което не са доволни? Съвсем съзнателно те носят сутиени и бикини, които не отговарят на очакванията им и по-скоро създават неприятни усещания отколкото комфорт.

Ето 4 основни признака, по които веднага ще познаете, че носите некачествено бельо.

1.    Отпускат ли се ластиците на новия ви сутиен?



Всички знаем колко неприяно е, когато само след 3-4 носения новият ни сутиен започва да се разширява. Ластиците на подгръдния колан се отпускат и сутиенът започва да се повдига при всяко движение. Същото се случва и с презрамките – отпускат се и започват да падат по раменете. Резултатът е налице – непрестанно придърпвате сутиена и повдигате  презрамките.

2.    Усещате ли банелите на сутиена си?


Едва ли има жена, на коята да не се е случвало банелите да излязат от сутиена или да се изкривят. Това е така, защото много често те не са с много добри анатомични свойства и устойчивост. Ако банелите на вашите сутиени се впиват и оставят следи по кожата ви и се разместват, със сигурност сутиенът ви не е качествен.

3.    Усещате ли бикините, които носите?



Често избирате бикини на ниска цена, тъй като смятате, че не си струва да плащате повече,  но само пребройте колко от тях не носите. Бикини, които са прекалено плитки или се впиват в кожата ви, бикини, които нямат памучна подплата или тя е толкова малка, че ви причинява само неудобство. Качествените бикини галят кожата и почти не се усещат. Просто ги обувате и забравяте за тях през целия ден.

4.    Не сте сигурни, че спалното ви бельо е в пълна хармония с тялото?



Няма нищо по-хубаво от меката и удобна домашна пижама в уютните дни и нощи. Голяма част от дамите се лишават от това удоволствие, защото не са направили правилната покупка. Избрали са спално бельо, изработено от неподходящи материи. Прекалено дебели и плътни нощници, както и прекалено стегнати пижами. Много често горната част е тежка и спарва тялото като по-скоро ви натоварва, отколкото да осигури спокоен сън.



За да изберете наистина качествено дамско бельо е необходимо да отсеете модели, изработени от меки и нежни материи, отличаващи се с перфектен дизайн. Истинското качество има своята цена, но тя може да бъде съвсем достъпна за всяка жена. Именно такова дамското бельо създадават френските брандове Pomm’Poire, Brigitte Bardot, Kookai и Morgan. Дамско бельо за жените от реалния живот, независио от техния стил или тяхното тяло.


100 % Френски дизайн

Pomm‘Poire проектират колекциите си във Франция. Всички модели са създадени, изработени и тествани в работилници в гр. Лил,  Северена Франция. Основният стремеж на бранда е да предостави възможност на всяка жена да намери точния модел дамско бельо, което да пасне идеално на извивките на нейното тяло.




Как се изработват моделите?

Знаете ли, че създаването на сутиен от марката Pomm’Poire никак не е лесна работа? За изработката му се използват около 30 различни елемента в зависимост от модела. Фини и деликатни материи, за които трябва да се полага изключителна грижа. Това е дамското бельо, вдъхновено от природата, от архитектурата, от миналото и от бъдещето.




Доказано качество през годините

В творческата лаборатория на Pomm’Poire работят 5 –ма стилисти, които създават колекциите на утрешния ден. Моделите са замисляни и проектирани повече от 12 месеца преди да се пристъпи към тяхната изработка и още повече да се появат на пазара. Всеки детайл се създава постепенно и с много любов – оригинаилани модели, които те грабват на мига,  материи, които не спарват, не се свиват и не се отпускат, цветове, които  издържат на множество пранета без да избледняват.





В онлайн магазин  IsaBella.bg вярваме, че всяка жена заслужава да се чувства красива, свободна и секси в бельото си без да е необходимо да плаща прекалено висока цена.  Именно заради това се доверяваме на нашите партньори от Pomm’Poire, Brigitte Bardot, Kookai и Morgan. При нас ще откриете техните красиви модели, подредени в категориите: сутиени с повдигащ ефект, сутиени с подплънки, сутиени без подплънки, сутиени тип бралет, бриджитки, сутиени за голям бюст, сутиени за кърмачки и спортни сутиени. Насладете се на невероятното им качество!