Menu
Кошница

Информация за доставка

Всички продукти от онлайн магазин www.IsaBella.bg се доставят в рамките на 7 - 15 работни дни с куриерска фирма Еконт Експрес. След финализиране на поръчката, екипът на онлайн магазин IsaBella изпраща e-mail, съдържащ информация за поръчката и уточняване на детайли, ако е необходимо. Всяка поръчка направена в делничен ден се изпраща на следващия ден в рамките на работното време освен ако не е Неделя. Всички поръчки, направени в Събота и Неделя се изпращат в Понеделник, съобразно графика на куриерска фирма Еконт Експрес.

Цени за доставка

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес с наложен платеж.

Доставката до офис на куриерска фирма Еконт Експрес е БЕЗПЛАТНА при покупка над 99.99 лева

Доставката до адрес, различен от офис на Еконт - куриерската услуга се поема от клиента.

Ако след преглед пратката се откаже, клиентът поема транспортните разходи по връщането на пратката, начислени от куриерската фирма.

Отстъпка за доставка

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес с наложен платеж  и опция преглед.

Вижте още в ''Общи условия''

Защо не получавам касова бележка за получената стока?

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт.

Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.

За направеното от клиента плащане Еконт издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.