Menu
Кошница

Информация за доставка

Всички продукти от онлайн магазин IsaBella.bg се доставят в рамките на 7 - 20 работни дни с куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди. След финализиране на поръчката, екипът на онлайн магазин IsaBella.bg изпраща e-mail, съдържащ информация за поръчката и уточняване на детайли, ако е необходимо.


Продуктите с ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА се намират в категория 24 ЧАСА и се изпращат в рамките на един до два работни дни след тяхната обработка. Продуктите налични за ЕКСПРЕСНА  ДОСТАВКА са маркирани върху изображението със зелена икона 24h. Всяка поръчка направена в делничен ден се изпраща на следващия ден в рамките на работното време освен ако не е Неделя. Всички поръчки, направени в Събота и Неделя се изпращат в Понеделник, съобразно графика на куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди.


Цени за доставка

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди с наложен платеж.

Доставката до офис на куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди е БЕЗПЛАТНА при покупка над 99.99 лева.

Доставката до личен адрес - куриерската услуга се поема от клиента.

Ако след преглед пратката се откаже, клиентът поема транспортните разходи по връщането на пратката, начислени от куриерската фирма.


Всички пратки се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди с наложен платеж  и опция преглед.

Вижте още в ''Общи условия''


Защо не получавам касова бележка за получената стока?

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвито са Еконт Експрес и Спиди.


Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.


За направеното от клиента плащане Еконт Екпсрес и Спиди издават разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.