Какво ново в категория бански костюми през тази година?

Открийте звездни кройки, цветове, щампи и иновации, които ще направят лятото ви слънчево и изпълнено с усмивкии ледени коктейли.

Ето и нашия check-list 2022:

Лятото бързо наближава, а с него и времето да помислим за бански, плажен гардероб и шикозни и шокиращи аксесоари. Време е да се съсредоточим върху банските, които ще ни дадат самочувствие и красива визия на пясъка или в басейна. „Слънчева женственост и бохемската енергия“ – това е магията, която ще действа през следващия летен сезон. Това ще бъде перфектното уравнение за наслада от незабарвими моменти, подчертани от живи цветове и добре обмислени детайли. Ултрамодерни и съвременни бански, като същевременно в тях ще бъдат вплетени ретро високата талия, романтичните харбалички и настроние Brigitte Bardot.


И без да овъртаме повече ето и нашите ТОП 5 модели бански костюми за 2022  г.

  1. Асиметрия и едно рамо!

Без значение дали ще изберете бански от две части или цял бански, асиметричните бански ще ни вдъхновяват и през лято 2022 със своята женственост и с движението на океанските вълни. Насочете вниманието си към интригуващите изрязвания, които ще изрисуват извивките на всички типове тяло с очарователна нотка на оригиналност.


  1. Щампа на цветя!

Райски цветя, палмови листа и корали... В такава атмосфера няма как да не си поръчате едно свежо мохито. Насладете се на прекрасните цветни мотиви, които ще бъдат последен писък на модата сред банските костюми през това лято. Честно казано на нас са ни фаворити. Какво по-хубаво от ярки свежи и цветни десени, които да украсяват плажните тела.

Следва продължение...