Наздраве за вас дами – вие сте изумителни!

Разбира се, че трябва да си поднасяме вдъхновяващи слова едни на други. След толкова време, прекарано в търсене, изследване, избор и предлагане на най-доброто дамско бельо, ние се убедихме колко много усмивки и облекчение носи намирането на перфектния сутиен  с перфектното прилепване от всяка една жена. За това днес пишем за вдъхновението, а то се ражда когато се насърчаваме взаимно. Ражда се и когато намерим идеалния сутиен.

Днес ви представяме SUGAR, PAPOTAGES и DIABLO

Зашеметяващо сини цветове – тюркоаз, морско и небесно. Кое е вашето синьо?

Влюбете се в синьото, наслаждавайки се на нежна дантела и флорални мотиви. И трите модела са сутиени с подплънки и полумека чашка, която предлага прекрасна опора за вашия бюст, повдигайки го естествено и носейки лекота и грация.

Sugar Turquoise е за жените, които държат на цветята – свежи, нежни и изпипани до детайли. Прекрасно преплетени нишки от различни нюанси на синия цвят. Полумека чашка с лек повдигащ ефект, обшита с нежна бяла дантела и комфортен подгръден колан. Този комплект дамско бельо ще ви достави прекрасно свежо настроение в студения февруари. Побързайте, той е в категория SALES с експресна доставка до 24 часа и е лимитирана серия.


Ако изчистените модели са вашия стил, няма какво да му мислите, а на момента заложете на морския Papotages – ще получите пълен комфорт през целия ден, обшит с дантела и класа. Тозва прекрасно тъмно-синьо бихте могли да носите почти с всеки ежедневен аутфит – бяла риза, дънки, пуловер или тениска. Изборът е ваш, бъдете в крак с последните модни тенденции и заложете на изчистените линии, стига това да е вашия стил.


И разбира се последен по ред, но не и по красота и комфорт – Diablo. Цвят на ясно небе. Безоблачно време, добро настроение, лекота и нежен полъх. Това е Diablo – най-финият комплект дамско бельо. Няма нужда да пишем за него, той сам говори за себе си.