Бикини или Прашки?


Новината, че дълбоките бикини се възраждат и отново са на челна позиция в гардероба на всяка дама, не е за пренебрегване. Помолихме две от клиентките на онлайн магазин www.IsaBella.bg да дискутират тази гореща тема: БИКИНИ или ПРАШКИ?

Невена Илиева защитава BIG бикини:
Скъпи читателки, не се познаваме, но повярвайте ми – шкафът ми за бельо е пълен с боксерки, класически бикини и дори т. нар. „големи гащи“. Признайте си! Те са толкова удобни и разнообразни – могат да бъдат памучни бикини, сатенени бикини, плодово оцветени гащички, безшевни бикини, с дискретна дантела или пък стягащи гащички. Все пак трябва да поизгладим великденските коремчета. Честно казано преди да родя и аз носех прашки, но сега няма сила на света, която да ме накара да се откажа от бикините. Истината е, че след като родих, започнах да купувам по-удобно бельо, по-комфортни сутиени (тип Bralette или пък сутиени без подплънки, както и разбира се – сутиени за кърмачки), а класическите бикини станаха мой най-добър приятел.


И вече не поглеждам назад. Бикините са перфектният избор за моето тяло – най-вече за коремчето и дупето ми. Най-важното е да се купуват качествени бикини, от памучни и висококачествени материи. Те ще ви стоят добре и няма да се отпуснат след прането. Друг важен детайл, е да се купуват бикини, които са цветни, весели и закачливи.Те ще ви носят освен комфорт и добро настроение.
Обичам да нося класически бикини под дънките с висока талия и смятам, че няма нищо по-секси от това.
Мария Славова е от отбора на прашките: Миналото лято получих сватбена покана с дрескод „thongs and bathers“. За щастие бързо дешифрирах „thongs“ като джапанки от австралийски жаргон и си отдъхнах. Тази сватба можеше да се окаже най-неудобното събитие в живота ми. Иначе, както R & B звездата Sisqo, така и аз съм заклет фен на минималистичния стил в дамското бельо. Хубавото е, че за разлика от 80-те години, прашките вече са далеч по-удобни и практични. Прашките вече не са онзи неудобен и лошо прилягащ полиестер, ако са неудобни, със сигурнист нещо с размера не е наред. Прашките са перфектни за всеки тоалет, за всеки повод, за вски ден. Има и милиарди опции, от които да избирате - от висококачествени дантели до спортни, безшевни стилове (моят личен фаворит) или пък сексапилните бразилианки.


Какво по-закачливо и сексапилно от ефирна лятна рокличка, по която се крият фини, сатенени прашки.


Лятото започна – обновете гардероба си и се отдайте на прикючения.