Комплект дамско бельо ZAZIE в жълто, за да блестят днитe ви...Еко кожата все още е модерна и през този сезон! В рокля, яке или дори панталон, тя се превърна в основен елемент през годините. Съчетайте красива рокля от еко кожа с цветен комплект бельо и ще се насладите на супер стилен контраст. Разпалете пламъка и се насочете към този тъмен, но същевременно искрящ вид.


Тропическа атмосфера със зеления комплект OLIVE

Връхна риза ... Това беше модерно тази есен/зима и все още е днес! Много е лесно да се носи или като яке, или като връхна дреха за по-хладните дни. Зеленото също е неизбежна тенденция. Виждаме го навсякъде в различни нюанси: градинско зелено, морско зелено, маслинено зелено, каки и т.н. Грабнете идеята за връхна риза със зеления комплект бельо OLIVE. А красотата на дантелата е безспорна, както и комфортът!


И както се казва, най-доброто отавихме за последно! Пастелните тонове успяват да задоволят по-голямата част от нас, а и пуловерите без ръкави нашумяха доста напоследък. Това е един модел, който се появи миналото лято, както и комплектите блейзери /панталони, които са много модерни ще ви позволяват да имате красив тоалет за няколко минути. Ние също сме ЗА пастелни тонове и цветове! Разгледайте и изберете комплектите дамско бельо TIMING, OH LA LA и DEESSE.
А вие, каква е вашата тенденция за идващите слънчеви дни? Нямаме търпение да разберем!